Ann Fuglsang, Industrivej 14, 5762 Vester Skerninge

E-mail : ann.fuglsang@gmail.com

Tlf : 21 79 90 41

Det bedste er at sende en sms eller ringe, hvis du ønsker en tid til behandling eller en snak. Hvis du sender en e-mail til mig, kan der gå længere tid inden svar, med mindre du påminder mig via sms.

Af hensyn til de klienter, der venter på en tid, og min tid, beder jeg dig venligst om at respektere de aftalte tider. I tilfælde af ændring eller evt. aflysning bedes du gøre dette pr. telefon på 21 79 90 41, i så god tid som muligt – senest dagen før. For sent afbud koster 100 kr. Udeblivelse koster 250 kr. 

Jeg har fra 1. september 2014 til 1. november 2017 brugt donation som betalingsform. Fra 1. november 2017 har jeg besluttet mig for en minimumspris på 500 kr. i timen, dvs. 750 kr. for halv anden time, som en behandling efter behov kan komme til at vare. Donation herudover er fortsat meget velkommen. Jeg har minimum 15 forskellige terapeutiske uddannelser/kurser, og jeg kombinerer gerne mange ting under en behandling, hvis der er brug for det. Du kan sagtens få rigtig meget ud af 1 times behandling, for det er meget effektivt med de kombinationer, som jeg udfører. Du kan også få en behandling, hvor jeg kun bruger en specifik metode, hvis du har behov for det.

Medbring kontanter eller brug meget gerne MobilePay inden du forlader min klinik, så er der styr på mit regnskab samtidig.

Jeg arbejder med disse terapiformer i klinikken:

Kranio sakral terapi, zoneterapi, tankefelt-terapi, healing (mange forskellige former, herunder lydhealing), regressionsterapi, coaching, Peak States terapi, metamedicin/metasundhed, bindevævsmassage, klangmassage, Reset kæbeafspændingsterapi, vejledning i krops- og energiøvelser, Bach’s blomsterdråber, dōTerra duftolier, familie og systemopstillinger (både Individuelt og i gruppe), trommerejser/meditation (både individuelt og i gruppe), meditation (typisk som en del af en terapi eller i en gruppe), terapi for hest og rytter, parterapi (oftest sammen med min mand), polterabendsarrangementer med f.eks. trommerejse/meditation, foredrag med musikalske indslag på marimba og harmonika (sammen med min mand Lars Kirkegaard) og home parties.

Workshops i bl.a. familie- og systemopstillinger,  trommerejse (i gruppe), meditationsaften mv. koster pr. deltager 300 kr., som indbetales 1 uge før aktiviteten gennemføres. Arrangementer annonceres først og fremmest på Facebook og i Nyhedsbrev efter behov.

Foredrag, polterabendarrangementer (typisk en meditation og eller trommerejse/meditation) mv. kan aftales nærmere ved kontakt på 21 79 90 41.