Screen Shot 2015-10-17 at 03.07.23

 

Den positive virkning af KST-behandling er at frigøre eventuelle spændinger i leddene mellem knoglerne, afspænde de stærke membraner, som holder hjernen og rygmarvens nerver på plads, og forbedre både hjernevæskens og blodets cirkulation.

Det er en meget blid behandlingform, som giver god afspænding og kan hjælpe til med af afbalancere kroppen igen efter forskellige symptomer af stress, f.eks. i muskler, knogler, hormonsystem, psyke mv.

Kranio Sakral Terapi (KST) kan forbedre Kranio Sakral systemets funktion. Derved kan nervesystemets funktion og tilførslen af blod til hjernen forbedres.

 

Kranio Sakral systemet består af knoglerne i kraniet, ansigtet og korsbenet (Sacrum), membranerne, som holder hjernen på plads i forhold til disse knogler og væsken (cerebrospinalvæsken), som cirkulerer omkring hjernen. Væsken er nødvendig for at hjernecellerne kan få næring og udskille affaldsstoffer, og den beskytter hjernen ved slag på kraniet.

Jeg har bestået basis, KST I, KST II og KST III ved Stanley Rosenberg Instituttet.

Hvis du gerne vil booke en tid, eller gerne vil vide mere om Kranio Sakral Terapi, er du velkommen til at ringe til mig eller sende en SMS til 21 79 90 41.