Nyhed: Debut som kunstmaler – fernisering den 4. marts-16, kl. 16-18

posted in: Ikke kategoriseret | 0

Ann Fuglsang

Terapeut og festivalmor, nu også kunstmaler fra Vester Skerninge

 Debutant! Første maleriudstilling nogen sinde: ”Naturen, Universet og Det hele Menneske”

 

Fernisering fredag den 4. marts 2016, kl. 16-18,

Det lille Galleri i Ulbølle Brugs.

 

Brugsen donerer kølig hvidvin og nybagt rugbrød.

Jeg serverer lidt mere fast føde til ganen!

Lidt kræs for øregangen ved små musikalske indslag fra udstiller

og hendes tro støtte Lars Kirkegaard, mens malerierne betragtes.

Alle er hjertelig velkomne <3

 

Udstillingen varer hele marts måned!

Jeg har altid følt mig forbundet med naturen og universet, og har da også arbejdet med genopretning af natur og vandmiljø samt formidling gennem rigtig mange år, inden det blev menneskenes tur! De seneste ca. 10 år har jeg arbejdet som terapeut inden for 10-12 forskellige alternative områder.

Jeg har, siden jeg var ganske lille, været glad for at videregive viden og oplevelser, som har givet mig noget positivt. Det kan for mig gøres både via skrift, tale, billeder, musik og omsorg for andre. Det hele i kærlighed til andre levende væsener!

Jeg er opvokset i et meget kreativt miljø med: En mormor, der malede naturalistiske malerier i stor stil, en morfar, der lavede jernskulpturer i stor stil, en mor, der lavede alle mulige kreative ting stort set hver dag, en far, der var god til at tegne også i jobmæssig sammenhæng, og en farmor, der var rigtig god til at sy.

Det interessante er, at noget af det eneste kreative, som jeg næsten ikke har beskæftiget mig med i det meste af mit liv før 2012 – er malerkunsten på lærred!

Det er nu blevet en passion, som giver mig indre ro og livsglæde. Jeg er mest inspireret af naturen og universet. Jeg gør mig umage for at fremelske den lette struktur og bruger meget metoden ”vådt i vådt”, for at få tingene til at smelte sammen og få lyset frem. Jeg elsker farver i alle afskygninger og arbejder i lag på lag.

Jeg har øvet mig i at gi’ slip på det, at mine malerier gerne må forestille noget. Det er op til betragteren selv! Lige med undtagelse af fjeren, som min far har nævnt for mig, at jeg skulle holde øje med på min vej! Så den dukker op på nogle af mine malerier.

Derudover laver jeg specielle malerier med f.eks. hænder og/eller fødder på til andre terapeuter, som måske er håndlæsere, zoneterapeuter eller andre former for terapeuter. Nogle bruger dem til at tage med som blikfang på helsemesser eller ved/i deres klinik.

I starten brugte jeg meditation som indgang til at finde ro og inspiration. Det er ikke nødvendigt længere. Det flyder bare helt naturligt nu, hvilket jeg er meget taknemmelig for. Rolig musik nyder jeg gerne, imens jeg maler. At lade hænderne få malingen til at flyde derhen, hvor den nu lige bevæger sig hen, er en spændende proces.

Du kan få lavet dit eget sjælsmaleri ved at møde op hos mig. Vi forbinder os, og vi snakker om hvilke farver, der lige er oppe hos dig pt. Derefter maler jeg intuitivt lige, hvad der kommer til mig. Du er velkommen på Industrivej 14, 5762 Vester Skerninge. Kontakt via sms eller opringning, tlf. 21 79 90 41.

Jeg vil glæde mig til at møde dig <3

Kærligst Ann

 

IMG_3589IMG_3975IMG_3980