Nyhed – SMS liste for tilmelding til arrangementer

posted in: Ikke kategoriseret | 0
Kære alle
Ny metode ift. tilmelding til mine arrangementer – pr. SMS !!!
Jeg skriver dig gerne på en SMS-liste, hvis du er interesseret i følgende arrangementer:
Familie- og systemopstillinger – enkeltstående
Familie- og systemopstillinger – forløb på tre gange
Meditation
Trommerejse/meditation (for børn og voksne)
Skriv til mig på mobil 21 79 90 41. Nævn evt. hvis du kun ønsker oplysninger om en bestemt type arrangement.
 
Jeg skriver nogle forslag til datoer, som du kan melde positivt tilbage på, hvis du ønsker at deltage. Så beslutter jeg mig for den dato, hvor der er flest deltagere.
 
Baggrunden er, at jeg bruger alt for megen tid på, at lægge arrangementer på nettet og holde styr på alle mulige meldinger om dette og hint i den anledning, samt at folk melder til i øst og vest, så jeg bruger megen tid på hele tiden at tjekke måske 4 forskellige steder.
 
Jeg håber, at dette vil være med til at give jer derude endnu flere muligheder for at deltage, da jeg håber på at få frigivet noget tid, som jeg kan bruge på flere arrangementer. Der er nemlig rimelig meget rift om min tid pt., og det er jo vældig positivt i sig selv, men derfor er det endnu vigtigere for mig at prioritere min tid 🙂 Jeg glæder mig til at afprøve denne her metode!
 
Kærligst Ann <3