Nyheder maj 2016

posted in: Ikke kategoriseret | 0

Åbne Døre arrangement i Pinsen, søndag den 15. maj og mandag den 16. maj, begge dage kl. 11-17. 

Du kan møde mig på Langemarken 43, 5762 Vester Skerninge, hvor jeg sammen med 10 andre fremviser, hvad jeg kan tilbyde andre fra min hverdag. Jeg udstiller mine intuitive malerier, maler sjælsmaleri til dig og giver dig tips til, hvordan du får mere nærvær og mindre stress i din hverdag.

I pinsen 2016 er det femte gang Foreningen Åbne Bagdøre 5762 slår dørene op til en mangfoldighed af liv og kreativitet i det sydfynske postnummer. Med Åbne Døre 5762 i Pinsen åbner vi fordøren, inviterer ind – deler og viser det, der optager og inspirerer os, til hinanden og en bredere kreds.

Dørene er åbne rundt omkring i det sydfynske forårslandskab søndag og mandag i pinsen, og det er en god ide at starte i den gamle, renoverede krosal i V. Skerninge med at se en præsentation af hver enkelt deltager.

Som gæst får du et rutekort med adresser på de enkelte besøgssteder – så det er nemt at vælge, hvem du vil besøge, samt at finde adressen. Og i programmet kan du se, hvad der sker på klare klokkeslet de enkelte steder.

I Krosalen er det også muligt at deltage i foreningens lotteri, hvor du kan vinde fine præmier, som deltagerne og det lokale erhvervsliv donerer.

 

Kom og vær med til en spændende aften – ”Fjern stress og smerter uden medicin” ved George Laudikos
Onsdag den 18. maj 2016, kl 19-22 i Vester Skerninge

George Laudikos: Foredrag med demo behandlinger ”Fjern stress og smerter uden medicin”

Ann Fuglsang: Meditation og healing til levende kanaliseret musik af Lars Kirkegaard.

I dette foredrag vil du blive introduceret til de nyeste former for Energetisk medicin.
De fleste kender nogle af de gamle former for energimedicin som akupunktur, zoneterapi, shiatsu massage, healing, EFT m.m.
De nyeste energimedicinske terapiformer, som er nærmest ukendte her i Danmark, er både berøringsfri, dvs. at det kan gøres på afstand, og de kan samtidig skabe næsten øjeblikkelige resultater.
Glæd dig til at høre om det, men også til at mærke det på egen krop ved demo behandlinger. Stress og smerter kan dermed reduceres markant eller fjernes helt på få minutter.
Lynkuren: Få balance i krop og sjæl ved at genoprette din vitalitet gennem en personligt tilpasset kombination af unikke behandlinger. Lynkuren har vist sig meget effektiv og kan afhjælpe/lindre fibromyalgi, sclerose, tarmsygdomme, depression, stress (følelsesmæssigt/arbejdsmæssigt), akutte og kroniske smerter, rygestop, livskrise m.m.

KOM OG VÆR MED! Industrivej 14, 5762 Vester Skerninge. Pris: 50 kr. til George og donation til Ann og Lars for meditation, healing, musik og kaffe/te med tilbehør. Tilmelding til Ann Fuglsang på sms på mobil 21 79 90 41 senest den 16. maj. Først til mølle princip, da der max. er plads til 20 personer.

Yderligere info:
George Laudikos har i mere end 30 år arbejdet som alternativ / komplementær behandler og driver Kurklinikken i Odense.
Han er uddannet heilpraktiker, hypnoterapeut, coach, shiatsu terapeut, bioresonans terapeut og energi healer mv.
De sidste 5 år har han beskæftiget sig mere med energi healing, og mestrer i dag flere energetiske behandlingsformer.
Hans ekspertise ligger i, hurtigt at pointere årsagerne til problemet og fjerne dem øjeblikkeligt!
George tilbyder i sin klinik ”Lynkuren” (en speciel blanding af fysiske og ikke fysiske terapier) kuren mod stress, smerter og andre livsstilssygdomme med lynhurtige resultater.

JA, det lyder næsten for godt til at være sandt – så kom og afprøv det selv!
Du må meget gerne dele med andre. TAK <3

FAMILIE- OG SYSTEMOPSTILLINGER

Onsdag den 25. maj, kl. 18.30 – 22.

Der er også mulighed for at danne en fast gruppe, som mødes f.eks. 3 gange, så alle er sikret at få lavet egen opstilling. Sig til hvis du vil skrives op til det, så finder vi datoer, der passer alle!

Det foregår på: Industrivej 14 i Vester Skerninge!

NU ER DER IGEN MULIGHED FOR AT FÅ RYDDET OP I FAMILIEFORHOLDENE OG ANDRE FORHOLD I LIVET.

En kraftfuld og enkelt metode til at få den positive energi frem i en familie eller organisation mv. Få øje på det, der forhindrer og styrker dig på din vej, eller bryd gamle mønstre med lethed. Læg ansvar tilbage til dem, som det tilhører. Der kan laves opstilling på ALT! Ingen forudsætninger eller tilladelse fra familien for at deltage. Vi hjælper hinanden og alle får noget med hjem! Det taler for sig selv, når du prøver det!

Der serveres kaffe/te og vitaliseret vand, frugt og lidt sødt.

Donation modtages med taknemmelighed <3
Tilmelding til Ann Fuglsang: Kun på SMS eller opkald til tlf. 21 79 90 41. Først til mølle princippet! Du må meget gerne dele med andre. TAK 🙂

Du kan se mere om, hvad det går ud på under fanen “Familie- og systemopstillinger” på www.annfuglsang.dk