Nyheder september og oktober 2016

posted in: Ikke kategoriseret | 0
En aften med fokus på dig og dit velvære!

Den 21. september kl. 19-21.30 er Birgitte Høite og jeg, Ann Fuglsang, fælles om at arrangere en spændende aften i en hyggelig og afslappet atmosfære. Jeg guider en meditation med levende musik af Lars Kirkegaard, hvorefter der vil være mulighed for et fodbad, nakke massage og lidt godt til ganen. 
Derudover er der mulighed for at prøve, smage og dufte til en masse lækre produkter baseret på økologisk dyrket aloe vera, som Birgitte vil præsentere. 

Hele aftenen koster kun 50 kr. Arrangementet vil foregå på Industrivej 14, 5762 Vester Skerninge hos Lars og Ann.

Tilmelding skal ske til Birgitte Høite på mobil 31513587, senest den 19. september.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en aften – helt nede i gear, med afslapning og smil. ☺️

Del gerne med venner og bekendte som du tænker kan have gavn af og interesse i sådan en aften

Kærlig hilsen Birgitte Høite og Ann Fuglsang

 

FAMILIE- OG SYSTEMOPSTILLINGERtorsdag den 22. september kl. 18.30 – 22 og onsdag den 12. oktober, kl. 18.30 – 22. Først til mølle – kun plads til 8 deltagere.
Donation modtages med taknemmelighed <3

Tilmelding til Ann Fuglsang: Kun på SMS eller opkald til tlf. 21 79 90 41, senest hhv. den 19. september og den 9. oktober.
Du kan se mere om, hvad det går ud på under fanen “Familie- og systemopstillinger” på www.annfuglsang.dk
NU ER DER IGEN MULIGHED FOR AT FÅ RYDDET OP I FAMILIEFORHOLDENE OG ANDRE FORHOLD I LIVET ! Der kan alves opstilling på ALT!

Du kan vælge at deltage en enkelt dag eller flere dage!
Der er også mulighed for at danne en fast gruppe, som mødes f.eks. 3 gange, så alle er sikret at få lavet egen opstilling. Sig til hvis du vil skrives op til det, så finder vi datoer, der passer alle!
Det foregår på: Industrivej 14 i Vester Skerninge!

En kraftfuld og enkelt metode til at få den positive energi frem i en familie eller organisation mv. Få øje på det, der forhindrer og styrker dig på din vej, eller bryd gamle mønstre med lethed. Læg ansvar tilbage til dem, som det tilhører. Der kan laves opstilling på ALT! Ingen forudsætninger eller tilladelse fra familien for at deltage. Vi hjælper hinanden og alle får noget med hjem! Det taler for sig selv, når du prøver det!

Der serveres kaffe/te og vitaliseret vand, frugt og lidt sødt.

Kærligst Ann

 

TROMMEREJSE/MEDITATION FOR BÅDE BØRN OG VOKSNE:
Søndag den 9. oktober, kl. 15.30 – 17.00. Børn fra 7 år ifølge med voksen kan deltage. Mindre børn kan nøjes med at deltage den første time!

Denne eftermiddag vil du gennem samarbejdet mellem min tromme og mig få mulighed for at finde dybe svar til og om dig selv. Trommens kraft kan åbne en port til den del af den spirituelle verden, som urfolk benytter sig af. Dermed er der mulighed for at du kan komme i kontakt med dine egne kraftdyr og åndelige hjælpere. Og – du kan stille spørgsmål til dem.

Medbring tæppe. Der serveres kaffe/te/juice og vitaliseret vand, frugt og lidt sødt. Donation modtages med tak 

Det foregår på: Industrivej 14 i Vester Skerninge!
Tilmelding senest den 6. oktober til Ann Fuglsang: SMS på tlf. 21 79 90 41 eller ring 🙂
Først til mølle!

Kærligst Ann