Tankefeltterapi, også kaldet TFT, er en teknik til at styrke kroppens og sindets ressourcer. Metoden er udviklet af den amerikanske psykolog Roger Callahan.

TFT er en hurtig, risikofri og bivirkningsfri (udrensning forekommer) metode til at lindre og ofte kurere psykisk og fysisk ubehag. Metoden går ud på at være i ubehaget indtil det opløses gennem stimulering af meridianpunkter med lette tap.

Se linket http://www.youtube.com/watch?v=U2TLuuf6xAc  hvor Emma slipper af med sin edderkoppeskræk ved brug af tankefelt terapi.

Årsagen til ubehag er en forstyrrelse i kroppens energisystem eller i tankefeltet:

Tanke + indre ro -> følelse/fri

Tanke + forstyrrelse -> ubehagelig følelse/låst

Energisystemet er en forbindelse mellem vores tanker, følelser og kroppen.

En forstyrrelse kan være en irrationel tanke. Man kan opleve ubehag, anspændthed eller nedsat ydeevne. TFT kan med fordel anvendes ved stress, angst, herunder præstationsangst, fobier, traumer, afhængighed, depression mv.

Omvendt polarisering af meridianbaner: Når plus og minus ikke vender rigtigt ift. til hinanden tilsvarende batterier i en lommelygte. Vi starter med at ”VENDE BATTERIER”, så den optimale effekt kan opnås.

Herefter vurderer du selv ubehaget på en skala fra 0-10. Behandlingen foregår ved en let banken (5 g tryk) på punkter på meridianbanerne, indtil ubehaget forsvinder. Ind imellem laves små øvelser, for at bryde mønstre i hjernen. Skalaen er en god målestok, så både du og jeg kan følge med i forandringerne.

Jeg giver dig efterfølgende instruktion i selvbehandling, så du selv kan arbejde videre med andre ting derhjemme.

Du får mulighed for opfølgning efter første behandling og efter aftale, så du kan få gode råd med på vejen.

Jeg er uddannet hos Lars Mygind og Hanne Heilesen, hvor jeg har deltaget i grundkurset.

Selv om TFT i kliniske forsøg har vist bemærkelsesværdige resultater er det en metode der fortsat befinder sig i udviklingsstadiet, hvor der ikke findes videnskabelige beviser for at metoden virker. Tankefeltterapi er ikke en erstatning for at søge almindelig lægehjælp eller anden psykologisk hjælp, men kan være et godt supplement.

Hvis du gerne vil booke en tid, eller gerne vil vide mere om Tankefelt Terapi, er du velkommen til at ringe til mig eller sende en SMS til 21 79 90 41.